Če želite najti rešitve za svoje kronične psihične in fizične bolečine ter probleme skozi aeq metodo, poglobiti svoje znanje o povezavi med telesom in umom, vendar ste še malo skeptični in se ne bi radi spustili v terapije ali šolanje - je AEQ začetni paket idealen prvi korak za vas.

Priročnik Lahkotno iz kroničnih bolečin

Priročnik Lahkotno iz kroničnih bolečin je tako rekoč nujen pripomoček pri pravilnem doslednem izvajanju vaj. Vodi nas v razumevanje razvoja kronične bolečine, v njej pojasnjujem, kako deluje naše telo in kakšen vpliv nanj imajo psihično počutje, odnosi in dogodki v našem življenju.

V njej boste skoraj gotovo našli tudi vašo tegobo ali bolezen; spoznali boste, da mnogo tega korenini v naši mladosti in slabih navadah. Seveda za mnoge probleme in nevšečnosti nismo sami krivi, in vendar svoje življenje in zdravje lahko vzamemo v svoje roke.

Priročnik z vajami nam je lahko še zlasti v pomoč pri utrujenosti, glavobolih in migrenah, bolečinah v vratu, hrbtu, sklepih. Z vajami se lahko zoperstavimo ponavljajočemu se išiasu, uredimo slabe dihalne navade ali posledice telesne poškodbe.

Kaj AEQ začetni paket (priročnik Lahkotno iz kroničnih bolečin) vsebuje:

Knjigo Lahkotno iz kroničnih bolečin

Podrobno razlago večine težav sodobnega sveta in kako se jih rešiti

22 različnih opisov vaj klinične somatike s skicami in navodili

Samodiagnoza in navodila za prepoznavanje specifinih težav

Komu je knjiga namenjena:

Dovolite si prisluhniti svojemu telesu, saj vem resnično želi dobro, želi si biti zdravo; in vaša zavest mora pri tem še kako sodelovati, saj drugače nevede žaga vejo na kateri sedi.

Viden v medijih: